Deelnemen?

Activiteit of evenement aanmelden

Zet uw evenement of activiteit op de kalender

Tijdens de 5e editie van Nationale Energie Week kun je met eigen ogen zien hoe er ingezet wordt op het versnellen van de energietransitie. Slimme oplossingen en innovatieve concepten bieden nieuwe perspectieven die er veelbelovend uitzien. Draagt uw organisatie bij aan het versnellen van de energietransitie in Nederland? Doe dan mee met Nationale Energie Week en organiseer samen met ons uw event of campagne van 7 t/m 13 oktober 2019!

Neem voor de mogelijkheden contact op met Fedde van der Woude via:
Tel: 06 – 51 33 37 30
Email: fedde@54events.nl

Wordt sponsor of presenteer u op één van de activiteiten

Tijdens de 5e editie van Nationale Energie Week kun je met eigen ogen zien hoe er ingezet wordt op het versnellen van de energietransitie. Slimme oplossingen en innovatieve concepten bieden nieuwe perspectieven die er veelbelovend uitzien.

Wilt u bijdragen aan het versnellen van de energietransitie in Nederland? Doe dan mee met Nationale Energie Week en presenteer uw oplossingen op één van de deelnemende evenementen. Op een andere manier bijdragen aan de deelnemende evenementen is uiteraard ook mogelijk, zoals sponsoring of invulling geven aan het inhoudelijk programma.

Neem voor de mogelijkheden contact op met onze salesmanager.